Join Our Team


Since our founding in 1990, INTER SALES has experienced steady growth. We believe that good salesmanship, hard work and common sense are the fundamentals to building a good business, and we are always on the lookout for new talent as we continue to grow.

 

Since our beginnings as a family-owned importer of televisions and radios, INTER SALES has grown to become an international consumer electronics company. We produce a wide-range of products under the Denver Electronics® brand.

Headquartered in Aarhus, Denmark, we are 65 employees with subsidiaries in Germany, Hong Kong, Spain, Poland and Holland and we have a wide sales and distribution network across Europe.

Our company has been defined by hard work, common sense, good salesmanship and steady growth since the beginning. We like to stay hungry and avoid bureaucracy. We are not interested in fancy titles or educations, but in people who are not afraid to roll up their sleeves and learn new things.

These qualities, along with a broad interest and expertise in consumer electronics, characterise our people and define our workplace culture.

CEO søges til INTER SALES A/S-Denver Electronics i Søften, Aarhus


Vi søger en ny CEO til en veldrevet, økonomisk sund virksomhed, der er grundlagt på klassiske dyder som pålidelighed og høj servicegrad samt godt, ærligt købmandsskab og ”value for money”. Dette, kombineret med evnen til konstant at have fingeren på pulsen og være på forkant i forhold til nye muligheder på markedet for forbrugerelektronik, har resulteret i, at virksomheden i dag spiller en væsentlig rolle i segmentet.
Du er en erfaren lederprofil, som med faglige kompetencer, naturlige lederegenskaber og solid erfaring fra lignende niveau kan flytte virksomheden til næste stadie på vækstrejsen.

INTER SALES A/S er velpositioneret i markedet og særdeles velkonsolideret med et aktivt ejerskab, som har viljen og muligheden for at tænke og agere langsigtet.

Siden grundlæggelsen af INTER SALES A/S, der startede som en familieejet importør af audio og video, er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver Electronics® med mere end 450 egne Denver produkter og en omsætning på den gode side af den halve milliard.

Produktgruppen indebærer en lang række af moderne produkter lige fra e-scootere/el-løbehjul til digitale billedrammer til Smart Home-komponenter. INTER SALES beskæftiger ca. 65 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland og Spanien samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Gearing til vækst
I samarbejde med den øvrige ledelse og bestyrelse bliver opgaven at forstærke grundlaget for, og samtidigt accelerere, den fortsatte vækst i virksomheden. Dette gør du ved at videreudvikle den fagligt dygtige og engagerede medarbejderstab, samt ved at geare virksomheden til på alle områder og i alle afdelinger at matche markedets stigende og skiftende krav.

Konkret får du fem afdelingsansvarlige i direkte reference fra afdelingerne økonomi/IT, indkøb, ordrebehandling, logistik og service.

Du går forrest som vækstens og strategiens driver og ankerperson og den, som sikrer og optimerer på effektivitet, ordentlighed og præcision i afdelinger og processer på tværs i organisationen.

På denne måde vil du være garanten for, at nye produktgrupper, i samarbejde med producenter og myndigheder, på væsentlig kortere tid end konkurrenterne kan udvikles, produceres og distribueres til kunderne, som primært tæller større europæiske retail-kæder og onlinevarehuse.

Samlende profil med holistisk tilgang
Vi søger den erfarne, brede profil, der har erfaring med at ”spille alle spillere på holdet gode”, og som med den dybe ledererfaring og holistiske tilgang formår at udvikle forretningen og samle medarbejderne på en måde, der motiverer og skaber vindermentalitet hele vejen rundt.

Vi forestiller os, at du har solid, relevant ledererfaring på samme niveau, gerne fra en branche med handel med langvarige forbrugsgoder samt en videregående kommerciel/organisatorisk uddannelse.

Du er som person tillidsvækkende, tydelig, uformel og ligetil, hvorfor det er naturligt for dig at skabe gode og stærke relationer internt og ikke mindst til datterselskaber, samarbejdspartnere (herunder myndigheder) og leverandører.

Du har evnen til at navigere i en dynamisk virksomhed, hvor markedskræfterne konstant udfordrer og stiller krav til den samlede performance og samhørighed, hvilket du håndterer på en balanceret og visionær måde, hvorfor du formår at styrke fællesskabet.

Du arbejder selvstændigt, har et positivt mindset, kan drive og strukturere indsatser og aktiviteter samt er ihærdig med et højt energiniveau.

Det er en selvfølge, at dansk og engelsk beherskes på professionelt niveau, og behersker du flere sprog – som f.eks. tysk – vil det kun være en yderligere fordel.

Ambitiøs, vækstorienteret virksomhed med potentiale
Du bliver del af en virksomhed, der er ambitiøs, dynamisk og vækstorienteret, og hvor der, på trods af de nuværende særdeles positive resultater, stadig ligger et kæmpe uforløst potentiale i markedet. Dette får du mulighed for, sammen med resten af organisationen, at spille en hovedrolle i at realisere, gennem velsmurte processer, konkurrencedygtige produkter og gennemprøvede ”go-to-market strategier”.

Der tilbydes naturligvis en lønpakke, som afspejler stillingens indhold.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgningerne løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på cb@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på Betterpeople's hjemmeside.

Link findes herunder:

betterpeople A/S søger CEO for INTER SALES A/S-Denver Electronics i Søften, Aarhus - betterpeople

Engageret indkøber søges til INTER SALES/Denver Electronics®

Vi er på jagt efter en proaktiv og engageret indkøber, der har passion for audio og gode handler med Østen. Hvis du tiltales af en alsidig og dynamisk hverdag og at blive en del af en solid virksomhed med en stærk markedsplacering, så har vi måske dit drømmejob på hånden!
Siden grundlæggelsen af INTER SALES i år 1990, der startede som en familieejet importør af audio og video, er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver Electronics® med over 400 egne Denver produkter. Produktgruppen indebærer en lang række af moderne forbrugerelektronik lige fra e-scootere/el-løbehjul til Smart Home komponenter. INTER SALES beskæftiger ca. 65 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland og Spanien samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Indkøb og leverandørsamarbejde
I takt med INTER SALES’ fortsatte vækst søger vi nu endnu en indkøber til indkøbsafdelingen. Med det primære ansvar for en gruppe af leverandører har du fokus på at fastholde og udvikle leverandørsamarbejdet. Audio vil blive dit primære ansvarsområde, hvilket blandt andet dækker over forbrugerelektronik som anlæg, bluetooth, DAB-radio og trådløse højttalere. Du vil i denne stilling arbejde tæt sammen med en anden indkøber inden for området, og du refererer til virksomhedens Purchase Manager.

Hos INTER SALES kommer du til at indgå i et godt team med kompetente kollegaer, hvor der er god mulighed for videndeling. Din hverdag bliver varieret og alsidig, idet du som indkøber er involveret i hele processen fra indkøb hos producent til, varerne lander på eget lager.

Selvstændig, struktureret person med interesse for audio
Som person er du omhyggelig og struktureret, og du behersker en travl hverdag, hvor der sideløbende er gang i mange projekter. Audio er noget, der fanger din personlige interesse, og det ligger naturligt til dig at drive godt købmandskab. Du er en udadvendt, venlig og selvstændig person, da du er i kontakt med mange mennesker, og du er kendt for at være proaktiv og engageret i dit arbejde. Du har god erfaring med at balancere mellem at være ivrig og ydmyg i dine samarbejder med leverandører, og du formår at stå fast, når det kræves.

Erfaren indkøber med resultater
I og med du får ansvar for egne leverandører, bliver forhandling på internationalt plan en del af din hverdag. Det er essentielt, at du har erfaring med handel i Østen, og at du behersker engelsk på forretningsniveau. Har du tilmed erfaring med indkøb af elektronikprodukter til detailhandel, er det en fordel, ligesom erfaring med indkøb og leverandører fra Asien er et stort plus.

Mulighed for at gøre en forskel
Som indkøber hos INTER SALES får du et spændende job, hvor du er med i forreste række af en dynamisk branche med forbruger elektronik. Du kommer til at indgå i et godt team med kompetente kollegaer, hvor der er god mulighed for videndeling. Din hverdag bliver alsidig og dynamisk, idet du som indkøber er involveret i hele processen fra indkøb hos producent til varerne lander på eget lager. Der er stor mulighed for at du kan gøre en forskel på audio-området, da der er masser af muligheder, der bare venter på at blive udnyttet.
INTER SALES er en virksomhed bygget op omkring en fælles passion og dyb know how inden for forbrugerelektronik kombineret med godt købmandskab, hårdt arbejde og sund fornuft. Siden begyndelsen i 90’erne har INTER SALES skabt stabil vækst, og i dag er INTER SALES en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet og med fortsat vækst og uanede muligheder.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994 eller Maria Faber på e-mail mf@betterpeople.dk eller på mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på Betterpeople's hjemmeside.

Link findes herunder.

Engageret indkøber søges til INTER SALES/Denver Electronics® - betterpeople

International Key Account Manager søges til INTER SALES/Denver Electronics®


Det her er drømmepositionen for dig med international salgserfaring inden for retail! Vi leder efter dig, der deler INTER SALES’ passion for forbrugselektronik. Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet med fortsat vækst og uanede muligheder forude. For den rette kandidat er de karrieremæssige og økonomiske muligheder store. Er det drømmejobbet for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig.
Siden grundlæggelsen af INTER SALES i år 1990 – der startede som en familieejet importør af audio og video - er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver Electronics® med over 400 egne Denver produkter. Produktgruppen indebærer en lang række af moderne forbrugerelektronik lige fra e-scootere/el-løbehjul til Smart Home komponenter. INTER SALES beskæftiger ca. 65 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland og Spanien samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Nøgleposition inden for international B2B salg med betydeligt salgsbudget
INTER SALES søger en International Key Account Manager til en nyoprettet nøgleposition med direkte reference til ledelsen. Det er en rolle med ansvar for store kunder og et betydeligt salgsbudget på et tocifret millionbeløb. Du overtager en eksisterende kundeportefølje, og samtidig er det naturligt for dig at tilføje nye kunder, når muligheden opstår. Dine kunder består bl.a. af store detailkæder, elektronikkæder, varehuse, supermarkeder og hypermarkeder, som du løbende besøger og udarbejder skarpe salgskampagner med. INTER SALES har siden begyndelsen oplevet stabil vækst, og du får derfor i rollen som International Key Account Manager en unik mulighed for at repræsentere en solid virksomhed med velfungerende produkter og en effektiv go-to-market strategi, som du kommer til at udfolde yderligere. Du kan forvente ca. 60-80 spændende rejsedage, hvor du besøger salgs- og distrubutionsnetværket og deltager i messer i f.eks. Berlin, Hongkong og Las Vegas. Der er tale om et særdeles selvstændigt job, hvor du selv har ansvar for din arbejdsdag og for at skabe resultater.

Ambitiøs salgsprofil med retail erfaring og passion for forbrugerelektronik
Vi leder efter dig, der deler INTER SALES’ passion for forbrugselektronik, har international salgserfaring inden for retail - og gerne med salg af længerevarende forbrugsvarer. Du kommer forventeligt med en kommerciel uddannelse, som har givet dig et stærkt fundament inden for salg og forretning. Vigtigst er det, at du drives af salg og resultater, er ambitiøs, selvstændig og har en kommerciel og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde. Du har forhandlingsevnerne i orden, og det falder dig naturligt at spotte og skabe muligheder og gå efter dem.

Som person er du energisk, handlekraftig og arbejdsom. Du er tillidsfuld, nem at omgås og ordentlig i dine relationer til andre mennesker. Det falder dig naturligt at kommunikere og samarbejde med mennesker på alle niveauer.

Velkonsolideret og stærkt positioneret virksomhed i fortsat vækst
Du tilbydes et særdeles selvstændigt job med mulighed for at skabe betydelige resultater på virksomhedens og egne vegne. For den rette kandidat er de karrieremæssige og økonomiske muligheder tilsvarende store. INTER SALES er en virksomhed bygget op omkring en fælles passion og dyb know how inden for forbrugerelektronik kombineret med godt købmandskab, hårdt arbejde og sund fornuft. Siden begyndelsen i 90’erne har INTER SALES skabt stabil vækst, og i dag er INTER SALES en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet og med fortsat vækst og uanede muligheder.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på Betterpeople's hjemmeside.

Link findes herunder:

International Key Account Manager søges til INTER SALES/Denver Electronics® - betterpeople

Alsidig logistikkoordinator søges til INTER SALES/Denver Electronics®


Vi er på udkig efter en topmotiveret logistikkoordinator, der får en vigtig og alsidig rolle i en stabil, international virksomhed, der fortsat er i rivende udvikling, og hvor der er rum til at påvirke tingene. Har du en faglig uddannelse inden for logistik og et par års relevant erhvervserfaring, så læs med her!


Siden grundlæggelsen af INTER SALES i år 1990, der startede som en familieejet importør af audio og video, er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver Electronics® med over 450 egne Denver produkter. Produktgruppen indebærer en lang række af moderne forbrugerelektronik lige fra e-scootere/el-løbehjul til Smart Home komponenter. INTER SALES beskæftiger ca. 65 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland og Spanien samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Alsidigt job med indflydelse og ansvar i et internationalt miljø
Der er fart på hos INTER SALES, og derfor søger de nu en dygtig logistikkoordinator, der vil være med til at professionalisere og udvikle logistikafdelingen yderligere. Som logistikkoordinator får du en vigtig rolle i et internationalt miljø, hvor du fra start får medindflydelse, ansvar og rig mulighed for at bruge dine kompetencer til at finde de bedste logistikløsninger i samarbejde med lager, rederier, luftfartsselskaber og landevejstransportører.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

Disponering og planlægning af inbound købsordre til lager
Outbound opgaver, herunder booking af transporter ifm. afvikling af salgsordre
Daglig, tæt kontakt til leverandører, 3PL partner og speditører
Kontakt til salgsafdelinger i INTER SALES’ datterselskaber
Leverandørkontakt
Planlægning af logistik og transport af varer rundt i store dele af verden
Sø- og landevejstransport
Varer ind til lager og varer ud
Opfølgning af transport ind og ud
Opdatering af inboundlister
Koordinering

Topmotiveret og løsningsorienteret person med erfaring inden for logistik
Du har en relevant, faglig uddannelse inden for logistik og et par års relevant erhvervserfaring gerne med transportformerne sø- og landevejstransport. Du har flair for tal og helt styr på Excel samt den øvrige del af Office pakken. Kendskab til Navision er en fordel, men ikke et krav. Du er velformuleret i skrift og tale på både dansk og engelsk, da koncernsproget er engelsk, og du kommer til at begå dig i et internationalt miljø.

INTER SALES har ambitioner om at ville endnu mere og blive endnu bedre med dig på holdet, så det er vigtigt, at du er topmotiveret og klar til at bidrage med din viden inden for logistik og tage aktivt del i den videre udvikling af afdelingen. Din procesforståelse er stærk, og du har generelt en service-, løsnings- og resultatorienteret tilgang til tingene. Som person er du udadvendt, har gåpåmod og bidrager til det gode samarbejde med godt humør. Du trives i et dynamisk miljø, kan arbejde under pres og stadig sikre at opgaverne bliver løst, og det falder dig naturligt at tage ejerskab på driftsopgaver og tildelte projekter.

Velkonsolideret og stærkt positioneret virksomhed i fortsat vækst
INTER SALES er en virksomhed bygget op omkring en fælles passion og dyb know how inden for forbrugerelektronik kombineret med godt købmandskab, hårdt arbejde og sund fornuft. Siden begyndelsen i 90’erne har INTER SALES skabt stabil vækst, og i dag er INTER SALES en velkonsolideret virksomhed, der er stærkt positioneret i markedet og med fortsat vækst og uanede muligheder. Kulturen er uhøjtidelig og præget af fælles passion og holdånd med plads til smil og grin. INTER SALES holder til i nye kontorlokaler og lægger vægt på et godt arbejdsmiljø.

Som logistikkoordinator er du garanteret en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag i en stabil, international virksomhed, der fortsat er i rivende udvikling, og hvor der er rum til at påvirke tingene. Det er et job med mange forskelligartede opgaver, som giver dig et stærkt grundlag for din videre karriere.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Gitte Højlund på e-mail gh@betterpeople.dk eller på mobil 5382 4466. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

Linket kan du finde her:
Alsidig logistikkoordinator søges til INTER SALES/Denver Electronics® - betterpeople

VI SØGER PRAKTIKANTER

Vi søger løbende efter talentfulde studerende, der har lyst til at blive del af en international hverdag på vores flotte hovedkontor lige udenfor Aarhus

 

Et praktikforløb hos INTER SALES giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra en international virksomhed indenfor områder som:
Salg & Marketing, Indkøb, Logistik og Service, Økonomi.

 

Vi planlægger praktikken efter dine kompetencer, ambitioner og mål. Som praktikant vil du få et stort ansvar og arbejde side om side med dedikerede og dygtige kollegaer med mange forskellige fagligheder og kompetencer. Vi lover dig en dynamisk og varieret hverdag i et dynamisk og uformelt miljø.

 

For at søge en praktikplads skal du sende os din motiverede ansøgning med CV som PDF. Du kan enten sende ved at bruge nedenstående formular eller sende din ansøgning til os på jobapplication@intersales.eu

 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os også på jobapplication@intersales.eu

Career at INTER SALES A/S

Career at INTER SALES A/S

Please add your CV here.
TOP