Join Our Team


Since our founding in 1990, INTER SALES has experienced steady growth. We believe that good salesmanship, hard work and common sense are the fundamentals to building a good business, and we are always on the lookout for new talent as we continue to grow.

 

Since our beginnings as a family-owned importer of televisions and radios, INTER SALES has grown to become an international consumer electronics company. We produce a wide-range of products under the Denver Electronics® brand.

Headquartered in Aarhus, Denmark, we are 65 employees with subsidiaries in Germany, Hong Kong, Spain, Poland and Holland and we have a wide sales and distribution network across Europe.

Our company has been defined by hard work, common sense, good salesmanship and steady growth since the beginning. We like to stay hungry and avoid bureaucracy. We are not interested in fancy titles or educations, but in people who are not afraid to roll up their sleeves and learn new things.

These qualities, along with a broad interest and expertise in consumer electronics, characterise our people and define our workplace culture.

Kontorelever/Business Trainees til Denver Electronics

Start din karriere i en international virksomhed med stor succes?

Vi søger nyuddannede talenter der ønsker en spændende uddannelse og karriere indenfor handel, finans og kontor.

 

Denver Electronics sælger forbrugerelektronik under eget brand, Denver. Vi investerer hele tiden i fremtiden, og søger elever og trainees. Vi sidder i helt nye kontorlokaler i Søften. Lige uden for Aarhus by ved motorvejen. Vi synes selv. At vi er blandt landets allerbedste arbejdspladser.

Du skal klart være motiveret og have stor lyst til at lære en masse indenfor det område, som har din interesse og kompetencer. Til gengæld kan vi garantere dig masser af spændende og udfordrende opgaver i et rigtig godt arbejdsmiljø. Du bliver del af et fantastisk team med mange kollegaer.

 

Vi forventer, at du:

 • Er "sulten" efter at lære og kan lide udfordringer
 • Har en helt naturlig interesse og store ambitioner inden for det valgte område
 • Har en god ordenssans. Serviceminded og kan skabe tillid
 • Er velformuleret i skrift og tale
 • Har minimum en HHX, STX, EUX eller tilsvarende med gode resultater

 

Vi tilbyder dig:

 • Vi er klar til at byde nye, skarpe og motiverede elever og trainees velkommen
 • En attraktiv uddannelse i en dansk virksomhed som har succes, og som har ambitioner om, at ville endnu mere med dig på holdet
 • Varierede opgaver. Jobbet vil give dig et godt grundlag for din videre karriere
 • En spændende og afvekslende hverdag, som du selv er med til at præge
 • En dynamisk arbejdsplads med god holdånd og altid plads til smil
 • Det er vores forventning, at du fortsætter din karriere hos os efter elevperioden

 

Ansøgning og kontakt:

Du er meget velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål om en stilling hos os. Du sender os blot en mail til jobapplication@intersales.eu Så kontakter vi dig.

Send din ansøgning med CV til: jobapplication@intersales.eu

Tiltrædelse: Efter nærmere aftale, senest sommer 2020.

 

Om Denver Electronics:

Du kan læse meget mere om vores virksomhed ved at besøge vores hjemmeside www.denver-electronics.com.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Servicechef

Til ledelse og udvikling af internationalt serviceshop koncept for velkonsolideret virksomhed

Kan du udvikle og optimere serviceområdet for en international virksomhed? Kan du etablere solide koncepter og processer til fordel for kunder, servicecentre og samarbejdspartnere? Og har du erfaring som en motiverende og engagementskabende leder? Så er du måske den Servicechef, vi søger til Denver Electronics med base i Hinnerup ved Aarhus.

Optimere processer for service, der understøtter vækst og skalerbarhed
Med reference til Group CEO og som medlem af ledergruppen, søger vi en synlig og motiverende leder, der bidrager til ledelsesmæssige synergier på tværs af den samlede forretning, som kan drive transformation og forandring sikkert til succes. Serviceområdet er et strategisk vigtigt område, som skal optimeres til skalerbarhed gennem opbygning af processer, struktur og formalisering, herunder etablering af SLA’er og KPI’er, men stadig med respekt for forretningens kontekst og må ikke blive unødigt komplekst. Du får det direkte ledelsesansvar for serviceshoppen i Danmark, bestående af fem dedikerede medarbejdere samt indirekte ledelsesansvar for egne og eksterne servicecentre nationalt som internationalt. De mest centrale opgaver knytter sig til følgende:

 • Lede serviceshoppen i Danmark gennem retning, motivation og engagement
 • Optimere serviceområdet - så det både omkostningsmæssigt og styringsmæssigt understøtter virksomhedens forretningsmæssige udvikling og vækst - gennem struktur og formalisering af processer
 • Opsætte, implementere og vedligeholde SLA’er og KPI’er til professionalisering af driften, herunder cost management og bedre ledelsesmæssig styring af det samlede serviceområde i virksomheden
 • Indirekte ledelsesansvar (matrix/fagligt) for egne Service Shops i Tyskland, Benelux og Spanien
 • Sammen med Country Managers have et fagligt ansvar (matrix) for eksterne Service Shops
 • Ansvar for relationer til alle øvrige service partners uden for de markeder, hvor man har egne salgsselskaber
 • Ansvar sammen med indkøb i håndtering af returaftaler med leverandører på defekte varer under garanti
 • Være hands-on, når det kræves

 

Godt købmandskab og kulturbærende lederskab
Du har en kommerciel baggrund kombineret med teknisk forståelse og nysgerrighed. Du sidder formentlig med et lignende ansvar i dag, hvor du har fået skabt et stærkt fundament for god serviceforretning. Du har solid ledelseserfaring, og du er en positiv, synlig og nærværende leder med en menneskelig tilgang. Du går forrest i kulturelle forandringer og motiveres af både udvikling samt af at sætte retning for nye strategiske tiltag og at følge dem til dørs med høj personlig eksekverings- og gennemslagskraft. Du er hands-on og ikke bange for at få ”jord under neglene”, og du har en pragmatisk tilgang med stærk evne til at prioritere og fokusere, og er god til at skabe forandringer og se kommercielle muligheder. Handling vægter højere end ord. Flydende dansk og engelsk i skrift og tale er et krav.

Muligheder
Virksomheden har en ambitiøs vækststrategi og har i flere år leveret en flot og profitabel vækst. Der er i høj grad mulighed for selv at præge stillingens indhold og gøre en stor forskel på et strategisk vigtigt fokusområde for virksomheden. Du forventes at levere signifikante resultater, ligesom du vil få sat dine ledelseskompetencer i spil og blive udfordret i forhold til forandringsledelse.

Send dit cv
Rekrutteringsprocessen varetages af People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Jesper Dambo, fra People Executive på tlf. +45 5215 9732. Send dit cv via linket her på People Executive's side (linket er herunder). Vi behandler kandidater løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

 

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1280&ProjectId=145580&DepartmentId=19365&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

Career at INTER SALES A/S

Career at INTER SALES A/S

Please add your CV here.
TOP